Tabăra de Vară - Detalii despre program

Despre ECOSophia

ECOSOPHIA s-a înfiinţat în 2003 din dorinţa de a promova valorile României, atât culturale cât şi naturale şi mai ales pentru a creea un context pentru toţi aceia care vor şi pot să facă ceva în folosul comunităţii. De la bun început ne-am orientat către educaţia prin copii, pe care o considerăm cea mai penetrantă formă de conştientizare publică.

în fiecare vacanta de vara, am reusit sa motivam  sute de profesori si mii de elevi care au participat in proiectele noastre. S-au realizat relatii de colaborare între tineri, s-au înfiintat pâna în prezent aproximativ 160 de cluburi ecologice în scolile de pe teritoriul tarii, s-au creat retele de comunicare si colaborare între cluburi si autoritati, institutii specializate, companii a caror politica se axeaza pe dezvoltare durabila, personalitati si presa.

Copiii care fac parte din cluburile ecologice patronate de noi participa periodic la toate actiunile organizate de ECOSOPHIA: întâlniri, seminarii, excursii, tabere chiar si la schimburi de experienta cu alti copii din zone diferite ale tarii si chiar din strainatate.

În acest moment, Ecosophia a initiat un program care are ca scop înfratirea cluburilor „Împreuna pentru Natura” cu organizatii similare de copii, din aria sau din jurul principalelor parcuri naturale din Europa.

Continuam traditia si in acest an, lansand o noua etapa a concursului Romania Junior Ranger, cu ajutorul Fundatiei Pentru Parteneriat, Mol Romania si Asociatiei Administratiilor de Arii Naturale Protejate..


Comunicate de presă

Articole

Bizonii au fost la Bucureşti!

Vine nationala

Echipa TVR e aproape completa!


LINKURI UTILE

Carousel Component Example - JavaScript Load
  Website realizat de www.csdesign.ro © 2010
Copyright 2010 © Ecosophia. Toate drepturile rezervate.