Tabăra de Vară - Detalii despre program

Comunicate de Presă

 ·  - 31 IULIE - ZIUA RANGERULUI

COMUNICAT
Pe 31 iulie , de Ziua Rangerului, se va alege cel mai tanar « ranger... citeste mai mult ]

 · 19 iulie 2009 - Eco-regiunea Dobrogea

COMUNICAT DE PRESĂ

Duminică, 19 iulie 2009, în Parcul Naţional Munţii Măcinului, va avea loc a treia etapă a concursului „Împreună pentru Natură” din acest an. La concurs vor participa peste 40 de copii, echipe care reprezintă Par... citeste mai mult ]

 · Etapa nationala - 2008 - Intre delta si mare

Etapa naţională a concursului Împreună pentru Natură – 2008, a avut loc la Sulina, în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării! Toate cele 7 echipe, câştigătoare ale etapelor regionale ale concursului, s-au adunat, pentru 4 zile, la Sulina şi s-au întrecut în cel mai complex şi interesant concurs de educaţie ecologic... citeste mai mult ]

 · 18 iunie 2008 - Etapa Bucuresti - 2008 a avut loc in padurea Pustnicu

Am avut parte de o zi super frumoasa, fara nici un nor.

Ne-am intalnit cu totii langa cantonul silvic Pustnicu. Acolo s-a dat startul, bineinteles cu ajutorul cornului de vanatoare.

Copiii s-au raspandit ca furnicutele prin padure. Au adunat sac dupa sac si i-au carat pana la masin... citeste mai mult ]

 · 23 august 2007 - Patru echipe reprezentând parcuri naturale din Ungaria, Bulgaria, Republica Moldova şi România s-au întâlnit în Parcul Natural Munţii Maramureşului.

Copiii au petrecut câteva zile în Munţii Maramureşului, au făcut cunoştinţă cu oamenii şi obiceiurile locului şi au admirat peisajul, unul dintre cele mai frumoase din ţară.

Parcul Natural Munţii Maramureşului este situat în nordul judeţului Maramureş, incluzând m... citeste mai mult ]

 · 16 august 2007 - A avut loc în Parcul Natural Balta Mică a Brăilei etapa naţională din acest an, a concursului internaţional Împreună pentru Natură.

Pentru că cele 7 echipe câştigătoare la etapele regionale au fost formate din copii provenind în majoritate din zone de munte locul ales pentru desfăşurarea naţionalei a fost o surpriză placută.

Copii au petrecut 3 zile pe Insula Calia, unde s-a amenajat special pentru ei... citeste mai mult ]

 · Intr-o zi cu soare - Parcul Naţional Cozia - a treia etapa

Săptămâna aceasta, a avut loc în Parcul Naţional Cozia, cea de-a treia etapă a concursului internaţional de ecologie pentru copii „Împreună pentru Natură” – 2007.

Parcul Naţional Cozia se află în partea central-sudica a Carpatilor Meridionali si este format in principal din Masivul Coz... citeste mai mult ]

 · 06.07.2007 - Parcul Natural Balta Mică a Brăilei - a doua etapa

Astăzi, 06.07.2007. a avut loc în Parcul Natural Balta Mică a Brăilei, cea de-a doua etapă a concursului „Împreună pentru Natură” din acest an. La concurs au participat 5 echipe, formate din 11 copii, care au reprezentat 5 şcoli atât din judeţul Brăila cât şi din judeţele Tulcea şi Vrancea.

citeste mai mult ]

 · 28.06.2007 - Parcul Natural Comana - prima etapa

Astazi 28.06.07 a avut loc, in Parcul Natural Comana, prima etapa a concursului „Impreună pentru Natura” din acest an. La concurs au participat 9 echipe, formate din 11 copii, care au reprezentat 9 scoli atat din Bucuresti cat si din judetele Giurgiu si Ilfov.

La prima proba din concurs, care a consta... citeste mai mult ]


Comunicate de presă

Articole

Bizonii au fost la Bucureşti!

Vine nationala

Echipa TVR e aproape completa!


LINKURI UTILE

Carousel Component Example - JavaScript Load
  Website realizat de www.csdesign.ro © 2010
Copyright 2010 © Ecosophia. Toate drepturile rezervate.