Tabăra de Vară - Detalii despre program

Arhiva evenimente

- ROMANIA JUNIOR RANGER -2016

ROMANIA JUNIOR RANGER -2016

 

Atentiune, atentiune, zarva mare in padure! Dam de stire ca se cauta cel mai falnic, puternic, pregatit si curajos Ranger Junior! Duminica viitoare vom fi la Gradina Zoologica din Bucuresti. Pe 5 iunie, sa fie clar: dam drumul oficial la concurs si sarbatorim Ziua Internationala a Mediului! Sa nu cumva sa intarziati: incepem la ora 11! Ursoaica GINA ne-a trimis vorba ca deja sunt copii care au curajul sa-si masoare puterile si cunostintele de dragul ariilor naturale protejate si a speciilor de animale si plante din tarisoara noastra. Concursul nostru face parte dintr-un proiect mai mare, care se numeste ”Un Muzeu pentru Craiasa Carpatilor” si care este finantat de Fundatia pentru Parteneriat si Mol Romania.

Dar nu o sa fie usor, sa va fie clar! Nu o sa aveti ajutoare, ca Fat Frumos in poveste: nici furnica si nici corbul nu au voie sa va sopteasca raspunsurile corecte. Trebuie ca voi singuri, sa stiti sa raspundeti corect la toate intrebarile din chestionarul pe care il vom pune la dispozitia tuturor, in curand, pe site-ul nostru. Il asteptam sa vina, adus de o codobatura, direct de la Zana Padurii, care a vrut sa verifice personal fiecare intrebare.

Orice urias sau printesa, cu varsta intre 8 si 15 ani, poate sa participe la concurs! Totul e sa fie pasionat sau pasionata de stiintele naturii, de geografie si de ecologie. Simplu, nu?

Concursul are doua etape. Prima e on-line: descarci chestionarul, il completezi si il trimiti pe mail pe adresa noastra de e-mail: ecosophia@gmail.com. Un grup format din doi spiridusi, un brotac, o gheonoaie, un bursuc, supravegheati riguros de Ileana Cosanzeana, vor sorta si verifica chestionarele, dupa care le vor trimite unei comisii formate din specialisti care vor stabili punctajul pentru fiecare in parte. Cine va trece de aceasta etapa se va califica in semifinala, adica va fi invitat sa participe la tabara noastra din 3 august, o tabara cum nu s-a mai vazut, unde dupa probe si provocari vom decide cine este RANGERUL JUNIOR Nr.1 al Romaniei! De acum incolo, fiti cu ochii pe pagina noastra de facebook, pentru ca zilnic vom veni cu noutati si anunturi surpriza.

Va asteptam la ZOO Bucuresti duminica, 5 iunie, la ora 11, dar nu va fi singura actiune, vom porni prin tara, in caravana, pentru ca toti copiii trebuie sa afle ce-am pus la cale!

 03-10-2016

Comunicate de presă

Articole

Bizonii au fost la Bucureşti!

Vine nationala

Echipa TVR e aproape completa!


LINKURI UTILE

Carousel Component Example - JavaScript Load
  Website realizat de www.csdesign.ro © 2010
Copyright 2010 © Ecosophia. Toate drepturile rezervate.