Tabăra de Vară - Detalii despre program

Arhiva evenimente

- 5 IUNIE 2014 - ZIUA INTERNATIONALA A MEDIULUI

5 IUNIE 2014 - ZIUA INTERNATIONALA A MEDIULUI

Anul acesta, pentru a marca 10 ani de activitate a principalelor administratii de parc, Asociatia Administratiilor de Arii Naturale Protejate desfasoara o campanie de constiientizare publica,  ce se va finaliza cu o petitie on-line sub titlul:
„LEGALIZAM DEPENDENTA DE NATURA".
Cu aceasta ocazie, initiatorii au invitat toate ONG-urile de mediu sa se alature campaniei, urmand ca joi, 5 iunie, sa ne intalnim cu totii la Bucuresti, la Teatrul de Vara din Herastrau, sa sarbatorim impreuna, cu mic, cu mare, copii, parinti, profesori, Ziua Internationala a Mediului.
Pe cei mai mici dintre noi ii asteapta o multime de surprize pe aleea care duce spre intrarea in Teatrul de Vara, unde, intre orele 17:00 – 20:00, Asociatia Ecosophia ii va intampina cu statui vivante, vor participa la concursul de desene pe asfalt si le vor fi testate cunostintele despre natura si protectia mediului, chiar de catre rangeri, “pazitorii” ariilor protejate.
Incepanad cu ora 21:00, copiii, insotiti de parinti si profesori sunt invitati sa ia parte la spectacolul SONG FOR LIFE, unde Grupul Song, Grigore Lese, Ovidiu Lipan Tandarica, Carmen Movileanu, vor sustine alaturi de noi cauza Parcurilor Naturale si Nationale din Romania. In cadrul spectacolului vor avea ocazia sa vada imagini inedite cu cele mai frumoase si salbatice locuri din tara noastra, ultimele paduri virgine din Europa si ecosistemele naturale unice pe care acestea le adapostesc.
Campania se desfasoara in media si on-line. Pe 5 IUNIE de Ziua Internationala a Mediului, la Teatrul de Vara, cu sprijinul personalitatilor si artistilor care sustin cauza parcurilor, vom lansa petitia on-line prin care cerem sprijinirea financiara a parcurilor naturale si nationale de la bugetul de stat si de la Fondul de Mediu, conform legislatiei in vigoare.
Spectacolul care va sustine acest moment este unul de suflet, care ne va readuce aminte de ce muntii, apele si padurile noastre trebuie pastrate.
Intreaga campanie are sprijinul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice si se desfasoara in parteneriat cu Regia Nationala a Padurilor-Romsilva.
 
Va asteptam!
 
 03-06-2014

Comunicate de presă

Articole

Bizonii au fost la Bucureşti!

Vine nationala

Echipa TVR e aproape completa!


LINKURI UTILE

Carousel Component Example - JavaScript Load
  Website realizat de www.csdesign.ro © 2010
Copyright 2010 © Ecosophia. Toate drepturile rezervate.