Tabăra de Vară - Detalii despre program

Arhiva evenimente

- 22 MAI 2012

22 MAI 2012

 
22 mai, Ziua Internationala a Biodiversitatii
 
Va invitam in data de 22 mai 2012, ora 10.00, la evenimentul organizat cu prilejul « Zilei Internationale a Biodiversitatii » care va avea loc la Gradina Zoologica din BucurestiAleea Vadul Moldovei, nr. 4, sector 1.
Tema sub care se desfasoara anul acesta « Ziua Mondiala a Biodiversitatii » este “Biodiversitatea si modificarile globale”, tocmai de aceea trebuie sa constientizam care este importanta implicarii comunitatii in conservarea ecosistemelor naturale.
Asociatia Ecosophia lanseaza cu aceasta ocazie proiectul « Romania Junior Ranger », proiect finantat de Fundatia pentru Parteneriat si MOL Romania.
Proiectul are ca principal obiectiv educatia eco-civica prin copii, in special cea legata de conservarea ecosistemelor planetare, a habitatelor si speciilor de animale si plante. Proiectul se desfasoara la nivel national in perioada mai – septembrie 2012, in parteneriat cu „Asociatia administratiilor de arii naturale protejate” si Administratia Parcului National Piatra Craiului.
In cadrul evenimentului organizat cu ocazia „Zilei Internationale a Biodiversitatii” va fi o conferinta de presa in care copii au un cuvant de spus! Vrem sa aflam de aceasta data punctul lor de vedere asupra problemelor legate de mediu, tocmai de aceea va invitam sa vedeti viitorul prin ochii lor! Va avea loc si o prezentare in imagini a principalelor habitate planetare , iar copii vor fi implicati in diferite activitati si jocuri care au ca scop invatarea conceptelor de baza privind protectia speciilor si a habitatelor.
 
Va asteptam!
 17-05-2012

Comunicate de presă

Articole

Bizonii au fost la Bucureşti!

Vine nationala

Echipa TVR e aproape completa!


LINKURI UTILE

Carousel Component Example - JavaScript Load
  Website realizat de www.csdesign.ro © 2010
Copyright 2010 © Ecosophia. Toate drepturile rezervate.