Tabăra de Vară - Detalii despre program

Arhiva evenimente

-

 
“Lumea mea e vie!”
-concurs de fotografie-
 
 
 
Se apropie ziua de 24 mai, Ziua Europeana a Parcurilor. Nu este vorba despre parcurile din orase, asa cum din pacate multi cred, ci despre parcurile naturale si nationale, cele 28 de arii protejate mari care pastreaza ultimele ecosisteme naturale ale Europei.
 
Asociatia Ecosophia organizeaza, in cadrul proiectului « Romania Junior Ranger », concursul de fotografie “Lumea mea e vie !”, concurs dedicat cluburilor ecologice de pe raza Parcului National Piatra Craiului. Surprinde Creasta Pietrei Craiului la rasarit, Prapastiile Zarnestiului, satele Magura si Pestera, sau ce locuri iti plac tie cel mai mult din Piatra Craiului si arata-le tuturor.
 
Trimite fotografiile pe adresa de email ecosophia@gmail.com pana vineri, 18 mai 2012. Cele mai frumoase fotografii vor fi expuse in data de 24 mai 2012, de Ziua Europeana a Parcurilor, la Centrul de Vizitare din Parcul National Piatra Craiului.
 
« Romania Junior Ranger », proiect finantat de Fundatia pentru parteneriat si MOL Romania, se desfasoara la nivel national in perioada mai –septembrie 2012 si are ca obiectiv principal educatia eco-civica prin copii, implicarea scolilor in procesul de constientizare referitor la importanta ariilor naturale protejate din Romania.14-05-2012

Comunicate de presă

Articole

Bizonii au fost la Bucureşti!

Vine nationala

Echipa TVR e aproape completa!


LINKURI UTILE

Carousel Component Example - JavaScript Load
  Website realizat de www.csdesign.ro © 2010
Copyright 2010 © Ecosophia. Toate drepturile rezervate.