Tabăra de Vară - Detalii despre program

Arhiva evenimente

- De ziua internationala a mediului

De ziua internationala a mediului

Dragii nostrii, asa cum stiti, 2010 este declarat de ONU "Anul international al conservarii biodiversitatii", asa ca asta va fi si tema scrisorii deschise catre ministrul mediului, pe care o vom compune impreuna. Asteptam toate mesajele voastre pana luni, 31 mai. Vrem sa va aducem aminte ca in Romania exista 28 de parcuri nationale si naturale, care adapostesc ultimele ecosisteme suta la suta naturale din Europa. Avem cu ce sa ne mandrim, dar daca nu vom pune umarul sa le ocrotim, ele vor disparea. E adevarat ca de mii de ani omul exploateaza natura, dar a venit momentul cand trebuie sa ne schimbam atitudinea si sa reinvatam sa o iubim. Fara natura, fara plante si animale, fara paduri, ape curate si cer albastru, noi nu vom putea traii. Sansa noastra este sa fim cei care vom schimba lucrurile, incepand cu schimbarea propriilor noastre obiceiuri.

Ca in fiecare an, scrisoarea va fi tiparita si va avea lungimea proportionala cu numarul de mesaje primit. Va amintim va anul trecut scrisoarea noastra abia a incaput in 3m, cu toate ca marimea caracterelor a fost foarte mica.

Bineinteles ca cele mai frumoase mesaje vor fi premiate. Premiul: o excursie in Parcul National Piatra Craiului pentru echipa de scriitori!28-05-2010

Comunicate de presă

Articole

Bizonii au fost la Bucureşti!

Vine nationala

Echipa TVR e aproape completa!


LINKURI UTILE

Carousel Component Example - JavaScript Load
  Website realizat de www.csdesign.ro © 2010
Copyright 2010 © Ecosophia. Toate drepturile rezervate.