Tabăra de Vară - Detalii despre program

Arhiva evenimente

- 20-21 decembrie la Zoo Bucureşti şi marţi, 23 decembrie la Liberty Center

20-21 decembrie la Zoo Bucureşti şi marţi, 23 decembrie la Liberty Center

Pe 20 şi 21 decembrie 2008, între orele 11 şi 16, la Grădina Zoologică Bucureşti, vom construii cei mai frumoşi brazi de crăciun dar şi ornamentele necesare, din toate acele obiecte pe care, de obicei, le aruncăm cu atâta uşurinţă la gunoi.

VĂ INVITĂM SĂ DAŢI O MÂNĂ DE AJUTOR!

Şi asta nu e tot!

Pe 23 decembrie 2008, adică marţea viitoare, brazii noştrii vor fi expuşi la LIBERTY CENTER, iar la ora 18, copiii vor susţine un spectacol scris şi regizat de ei, care are ca subiect nevoia de dragoste pentru natură.

Vor participa inclusiv MUGURAŞII, echipa care a câştigat etapa naţională a concursului nostru.

Vor fi 60 de copii artişti: fulgi de zăpadă, îngeraşi, spiriduşi, hotărâţi să vă convingă că natura cu ale ei păduri, văi, munţi, mări şi oceane, e cel mai de preţ bun al nostru, singurul care cu adevărat contează!

Brazii sunt de vânzare! Aşa că, dacă doriţi să susţineţi campania „Împreună pentru Natură” de anul viitor, o puteţi face cumpărând unul! Banii obţinuţi ne vor ajuta să ne deplasăm, ca în fiecare an, în 9 Parcuri Naţionale, unde vom strânge deşeurile aruncate de oameni iresponsabili în păduri, poieni şi în albiile râurilor.20-12-2008

Comunicate de presă

Articole

Bizonii au fost la Bucureşti!

Vine nationala

Echipa TVR e aproape completa!


LINKURI UTILE

Carousel Component Example - JavaScript Load
  Website realizat de www.csdesign.ro © 2010
Copyright 2010 © Ecosophia. Toate drepturile rezervate.